Dış Mekan / BahçeMasa Sandalyeleri

Özellikle son yıllarda hızla gelişen üretim ve malzeme teknolojisi sayesinde masa ve sandalyelerin kullanım alanları genişlemiş bir hale gelmiştir. Artık daha uzun ömürlü, dayanıklı aynı zamanda konforlu dış mekan /bahçe masa sandalye modelleri üretilebilmekte ve uzun yıllar yıpranmadan sağlıklı bir şekilde kullanılabilmektedir.

Açık alanlar, Dış Mekan / Bahçeler, cafeler, restoranların açık kısımları gibi bir çok yerde kullanıma uygun olan dış mekan / bahçe masa sandalye modelleri hava koşullarına karşı son derece dayanıklı bir yapıda üretilmektedir. Açık alanlar ve mekanlarda kullanıma uygun olarak üretilmiş olan bu mobilyalar su, nem, güneş ışığı ve sıcaklıktan etkilenmeyecek malzemeler kullanılarak üretilmektedir. Gövde kısımları demir malzemeden üretilmiş olan dış mekan / bahçe masa sandalye modelleri aynı zamanda elektrostatik toz boya ile boyanarak paslanmaya karşı dayanıklı bir hale getirilmektedir. Dış mekan / bahçe sandalyelerin yüzey bölgeleri ahşap iroko ağaçtan imal edilmiş olup su ve güneş ışığı gibi yıpratıcı dış etkenlere karşı dayanıklıdır, zaman içerisinde eskime, yıpranma ya da renk solması gibi sorunlar meydana gelmesine engel olur. Dış mekan / bahçe sandalyelerinden olduğu gibi dış mekan / bahçe masalarda da aynı ağaç malzeme kullanılarak nem ve ısıya karşı dayanıklı bir yüzey elde edilmiş olur.

Dış mekan / bahçe masa ve sandalye modellerinin kullanıldığı yerlerden birisi de Dış Mekan / Bahçelerdir. Bu yerlerde sevdikleriniz ya da aileniz ile keyifli zamanlar geçirebilmeniz dış mekan / bahçe mobilyaları ile mümkün olmaktadır. Son yıllarda artan Dış Mekan / Bahçe kullanımları ile birlikte dış mekan masa sandalye modellerine olan ilgi ve talep bir hayli artmıştır.

Dış mekanlarda / bahçelerde kullanılacak olan masa ve sandalyelerin hafif ancak sağlam bir yapıda olmaları gerekmektedir. İşletmelerde kullanılan masa ve sandalyeler gün içerisinde bazı durumlar gereği yer değiştirebilir bu nedenle bir yerden başka bir yere kolayca taşınmaları büyük avantaj sağlar.

Dış mekan / bahçe masa sandalye seçimi yaparken kullanılacakları alanın büyüklüğüne göre tercih yapmak en doğrusu olacaktır. Küçük ve daha dar alanlar için büyük boyutlarda bir mobilya takımı tercih edilmesi sıkışık ve konforsuz bir kullanıma neden olarak sizi ya da müşterilerinizi mutsuz edecektir. Dış mekanlarda kullanılacak olan masa ve sandalyelerin hem iskeletleri hem de oturma yerleri su, nem ve sıcaklığa karşı dayanıklı bir yapıda olmalıdır. O nedenle dış mekan / bahçe masa sandalye modellerinde oturma yerlerinde kumaş ya da sünger tarzında bir malzeme tercih edilmemelidir. Bu malzemeler yıpratıcı hava koşullarına karşı dayanıksız olup kısa zamanda yıpranacaktır. O nedenle ahşap sandalye üzerine portatif bir yastık ya da minder konularak kullanılması çok daha uygun olacaktır. Hava şartları kötüleştiği zaman bu yastık ya da minderler yerinden çıkartılarak yıpranmaları ve ıslanmaları önlenmiş olur.

Ürün yelpazesinde iç ve dış mekanlara uygun birçok masa ve sandalye modellerine yer veren Banket mobilya günümüzde hızla ilerleyen teknoloji sayesinde her geçen gün daha kaliteli, daha sağlam, daha hafif ve daha uzun ömürlü mobilyalar üretilebilmektedir. Banketci Mobilya olarak bizler gelişen teknolojiyi çok yakından takip ederek en son üretim tekniklerinden faydalanmaktayız. Bu özelliğimiz sayede üretim ve montaj işlemlerindeki kalitemizi ve müşteri memnuniyetimizi her zaman daha üst seviyelere taşımaktayız.

Dinamik, yaratıcı ve sorumluluk sahibi olan çalışma arkadaşlarımız ile her zaman daha iyi tasarımlar ve modeller üretebilmek adına çaba göstermekteyiz. Bunlara ek olarak sektördeki yirmi yıllık tecrübemizi siz değerli müşterilerimizin talep ve ihtiyaçlarını karşılamak için kullanmakta ve size en uygun çözümleri sunmaktayız.

Ürün yelpazemizde farklı tasarımlarda ve farlı ebatlarda dış mekan / bahçe masa sandalye modelleri yer almaktadır. Ürünler tamamen kendi imalatımız olup hepsinde birinci kalitede malzeme kullanılmıştır. Dilerseniz yenilenmiş olan web sitemizi ziyaret ederek dış mekan / bahçe masa sandalye modellerimiz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Ayrıca ürünlerimiz ile sormak istediğiniz tüm soru ve görüşleri bizimle telefon, mail ya da dilerseniz sitemizde yer alan whatsapp iletişim sistemi üzerinden bize iletebilirsiniz.